Exitstrategie Coronavirus COVID-19

Naar aanleiding van de Corona virus richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad, FOD Volksgezondheid en universitaire ziekenhuizen, blijft bij Tandartsendorp de mondzorg nog steeds mogelijk onder blijvende strenge voorwaarden. 

Lees onderstaand aandachtig want concreet betekent dit het volgende :

- Alle behandelingen kunnen zoals gepland doorgaan

- Het dragen van een MONDMASKER is voor iedereen VERPLICHT in onze praktijk ! (uitgezonderd -12 jarigen doch sterk aanbevolen) Uw tandarts zal u zeggen wanneer u deze dient af te nemen.

- Bij het betreden van de praktijk moet u eerst verplicht de handen ontsmetten met alcogel. SOCIAL DISTANCE wachtzaal : Ga zitten tot u aan de beurt bent en loop zeker niet rond in de wachtzaal/gangen!

- Bent u ziek, voelt u zich onwel, bent u of een gezinslid in quarantaine op het moment van uw afspraak, gelieve dan uw afspraak meteen te annuleren (mail of telefonisch). Stuur uw attest per mail door indien mogelijk.

- Slechts 1 begeleider kan worden toegelaten in de behandelkamer, deze BEGELEIDER IS OOK VERPLICHT EEN MONDMASKER TE DRAGEN EN AAN TE HOUDEN

- Voorname communicatie gebeurt bij voorkeur per mail of via telefoon (enkel bereikbaar tussen 9-12.30u en 14-18u)

- Tijdens onze consultaties gaan wij volledig in steriele faze. Kom mooi op tijd op uw afspraakmoment, niet veel te vroeg, ook niet te laat. Het strikt toegelaten maximum in onze wachtzaal is beperkt tot 8 personen. Als dit aantal bereikt is, moet er buiten gewacht worden.

- Als u voorafgaandelijk uw behandeling instructies krijgt van de tandarts , volg deze dan voor uw veiligheid en de onze nauwgezet op.

Wij rekenen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid.

Meest actuele en correcte info vindt u hier : https://www.zorg-en-gezondheid.be/mers-coronavirus  en https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19