De praktijk

Wij bieden een brede waaier aan tandheelkundige verzorging waarbij de patiënt steeds centraal staat. Reeds jaren kan u op ons rekenen, centraal in het dorp van Onze Lieve Vrouw Waver, voor kwaliteitsvolle zorgverlening. Op en rond het dorpsplein is er ruime parkeergelegenheid (parkeerschijf verplicht), en een bushalte met frequente stops en goede verbinding Mechelen - Heist op den Berg vindt u naast de praktijk.

Het optimaliseren van uw behandeling met aandacht voor uw noden en wensen is onze taak, hetgeen we met veel precisie en de huidige strenge hygiëne protocollen zullen uitvoeren. Innovatie, topmaterialen en digitalisering zijn niet te verzoenen met de tarieven uit het Nationaal RIZIV Akkoord, daarom zijn wij sinds 2020 gedeconventioneerd. We promoten wel preventie en kindertandheelkunde, waarvoor we zorgen dat deze maximaal terugbetaald blijven!

In onze moderne en ruime praktijk beschikken we over 5 behandelruimtes. Onze assistentes zorgen voor een aangenaam onthaal met de glimlach, gelieve u ongeveer 5 minuten voor uw afspraak aan te melden om een complete administratie en registratie mogelijk te maken. De ruime wachtzaal is zeer kindvriendelijk!

Indien u zich heeft moeten haasten en niet de kans had om u tanden te poetsen voor uw afspraak, is er mogelijkheid tot kosteloos gebruik van ons 'poetshoekje' inclusief tandenborstel, tandpasta en mondspoeling. Wendt u daarvoor eerst tot de balie.