De praktijk

Wij bieden een brede waaier aan tandheelkundige verzorging & orthodontie waarbij de patiënt steeds centraal staat, in het concept van 'Feel Good tandzorgen'. Uw glimlach, daar doen we het voor.

Het optimaliseren van uw behandeling met aandacht voor uw noden en wensen is onze taak, hetgeen we met veel precisie en de huidige strenge hygiëne protocollen zullen uitvoeren. Innovatie, topmaterialen en digitalisering zijn helaas niet te verzoenen met de tarieven uit het Nationaal RIZIV Akkoord, daarom zijn wij sinds 2020 gedeconventioneerd. We promoten wel preventie en kindertandheelkunde, waarvoor we zorgen dat deze laatste maximaal terugbetaald blijft! Tijdens een consultatie kan u voor uitgebreidere behandelingen een gedetailleerde prijsofferte verkrijgen op eenvoudig verzoek. 

In onze moderne en ruime praktijk beschikken we over 4 behandelstoelen. In nasleep van de Covid19 crisis, werden de technische ruimtes (ventilatie, zuivering, waterkwaliteit,... ) en stralingsapparatuur volledig up to date gebracht. Sinds 2021 werken we naar Nederlands model met Mondzorgassistenten ('mondhygiënisten') onder supervisie van de tandarts.

Onze tandartsassistentes zorgen voor een aangenaam onthaal met de glimlach, gelieve u ongeveer 5 minuten voor uw afspraak aan te melden om een complete administratie en registratie mogelijk te maken. De ruimte en gezellige in richting van onze wachtzaal garandeert ook de mogelijkheid tot voldoende 'social distance'. Er is gratis WiFi beschikbaar. Momenteel is het dragen van een mondneusmasker verplicht eens u binnenkomt. De (verplicht te gebruiken) ontsmettingsgel aan de voordeur is van pharmaceutische topkwaliteit.  

Indien u zich heeft moeten haasten en niet de kans had om u tanden te poetsen voor uw afspraak, is er mogelijkheid tot kosteloos gebruik van ons 'poetshoekje' inclusief tandenborstel, tandpasta en mondspoeling. Wendt u daarvoor eerst tot de balie. (COVID19 maatregelen : gebruik poetshoek helaas niet toegelaten)

Tandartsendorp bevindt zich centraal in het dorp van Onze Lieve Vrouw Waver. Op en rond het dorpsplein is er ruime parkeergelegenheid (parkeerschijf verplicht), en een bushalte met frequente stops en goede verbinding Mechelen - Heist op den Berg vindt u naast de praktijk.